Showroom med rostfritt stål öppnar i Skeppshult

I juni 2014 öppnar ett nytt showroom i Skeppshult. Temat är rostfri design och hur man kan inreda snyggt med rostfritt stål. Du som besöker showroomet får se och känna på ett komplett och fungerande kök helt i rostfritt stål, utvecklat och designat av Neonela Design. För den som vill bli inspirerad av fördelarna med rostfri design är det här ett utmärkt tillfälle att göra ett besök.

Det nya showroomet är tänkt att visa upp de många möjligheter som rostfritt stål kan erbjuda. Du får bland annat se olika lösningar på uppvikningar, underlimningar och olika typer av kanter. Den som vill får även prova på matagning i köket för att känna hur det känns. På restauranger och inom livsmedelsindustrin är rostfritt stål redan det självklara valet på grund av dess positiva egenskaper. Rostfritt stål är väldigt lätt att hålla rent, och det sätter inte någon smak på livsmedel det kommer i kontakt i samband med matlagning.

Neonela Design har gjort sig kända som specialister på inredning och köksutrustning i rostfritt stål. Under flera år har företaget sålt högkvalitativa rostfria kök, diskbänkar och hyllor i Sverige, Finland, Tyskland och Schweiz. Om du hittar något du vill ha i samband med besöket kan du beställa det när du är på plats. Du kan själva välja mått, design och funktioner oavsett om du söker en enstaka produkt eller ett helt kök.

Showroomets besökare är välkomna när som helst i veckan. Enklast är att kontakta Evelyn Lange på 073-808 48 90 eller evelyn@neonela.se för att boka en tid. Showroomet hittar du på Karl-Johansgatan 4 i Skeppshult. Läs mer om Neonela Design här: http://www.neonela-kitchen.se/ och kolla även in Svensk design i rostfritt stål från bland andra Design House Stockholm och Globen Lighting här: http://www.uttaget.se/